Sůl nad zlato

sobota 28. prosince 2013
Já už sladké nemůžu ani vidět. I normálně nejsem nijak velký fanda sladkostí a o Vánocích, kde je všude tuna cukroví a pořád se uzobává, to platí dvojnásob. A tak mě napadla spásná myšlenka. Kdysi jsme s mou drahou L. (pamatuješ??), chodily do řecké restaurace na grilovaný balkán. Neznám lepší vyprošťovák pro přeslazený jazýček. Takže, zapékačka, olivový olej, tymián, balkánský sýr a troubu s grilem. Já, po olívkovsku, tam ještě sypla olivy.



Bon appétit!

8 komentářů

  1. Pěkná miska:)) balkánský sýr mám velmi ráda jen tak... k olivám jako takovým jsem cestu nenašla. Prý jak jednou ochutnáš olivy tak si je zamiluješ navždy ...u mě to teda neplatí... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olivy já dlouho vyšprtávala, když byly třeba na pizze a pak se to jednou všechno změnilo a můj život bez nich by už neměl smysl! :D :D

      Vymazat
  2. To je přesně pro mě !!!! díky za tip ♥Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo! ;))) Snad bude chutnat... :)

      Vymazat
  3. Jeee, no jasnéé!!! ;)) uz se mi sbíhají sliny

    OdpovědětVymazat
  4. Uz letiiim, za chvíli jako na koni ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milé komentáře!

ZOOT

ZOOT

ZOOT

ZOOT