Kuchtím a míchám

čtvrtek 16. března 2017
Dost si teď hlídám, co jím. Včera jsem ale dostala už v práci takovou třesavku, že jsem měla pocit, že jestli nedostanu bonbón, tak exnu. :D To už se mi opravdu dlouho nestalo. Pak jsem naběhla do sparu a nakoupila vanilkové jogurty a müssli tyčinky a snědla od všeho dva kousky. Co jsem si uvědomila teď, když hubnu, snad víc než dřív, že je pro mě důležité, aby jídlo mělo chuť. Výraznou, lahodnou, zvláštní, miluju zkoušet různá koření. Jídlo nikdy nesmí být nuda. Dávám si tedy záležet. Baví mě nachystat rozmanité dobroty a ochutnávat, pak je každé sousto jiné, sníte trochu, ale máte pocit, že všeho bylo až až... Tak trochu obelžete sami sebe. Vyžívám se v různých pastách a dipech - guacamole, hummus, tzatziki.

Můj nový objev je úžasná hrášková pomazánka od FoodLover, kterou jen nedávám na topinku (ale jednou joo) a smetanový sýr střídám s tvarohem (nejsem Babica). Všechno to naštěstí chutná i Tomovi, protože byly doby, kdy mi jeho fitness stravování lezlo na nervy a já vařila 2x. :)

zdroj
zdroj




















Máte nějaké tipy, které bych mohla vyzkoušet? :)

1 komentář

  1. Mila Jani, my casto delame repovy dip (k masu, na topinku, jako "zalivka" do salatu ...) - nastrouhat jednu stredni syrovou repu najemno, pridat 2 strouzky utreneho cesneku se soli (nebo kolik kdo snese ;-) a k tomu jedna vrchovata lzice majonezy, dosolit a dopeprit. V teto verzi ho maji radi i zaprisahli odpurci repy ;-), ale urcite by sla majoneza nahradit tucnejsim jogurtem ;-) Hezky den :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milé komentáře!

FOOTSHOP

ZOOT

ZOOT

NOTINO