Miluju focacciu!

pondělí 13. ledna 2014
Minulý týden jsem pekla první a od té doby se jí nemůžu nabažit, a všichni doma taky. Kdo se bojí kvásku, jak čert kříže, jako já, mám úžasně jednoduchý recept z Apetitu, najdete tady. Je výborná s parmezánem, ale i s balkánským sýrem. Taky s olivama, nebo jen s česnekem a tymiánem. Jakmile ji dopeču a nakrájím, každý díl pak ještě pokapu olivovým olejem!!!







Já se k tomu kynutému ale jednou odhodlááám!

5 komentářů

  1. Mňam, takové chutě hned po ránu......, vypadá to báječně tak pevně věřím, že to tak i chutná. Moc krásné téma k pondělnímu dni ....... Aja :o)

    OdpovědětVymazat
  2. S česnekem a rajčaty musí být fantastická!

    OdpovědětVymazat
  3. Hlásím členství v klubu milovníků focaccii. Občas dělám tu z droždí, podle Jamieho, a vždycky vyšla, netřeba se bát:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milé komentáře!

ZOOT

ZOOT

NOTINO

BAŤA